Serviciile de interventie rapida, mai eficiente decat politia

In ultima vreme tot mai multe firme de paza ajung sa incheie contracte cu persoane fizice, persoane juricide si companii mari, intrucat in mentalul social s-a perpetuat ideea ineficientei serviciului public de securitate si protectie.

hands-598146_1280Daca ar fi sa analizam situatia cu atentie, probabil am ajunge si noi a aceeasi concluzie, in special in ceea ce priveste sectiile mici de politie unde exista cativa politisti responsabili cu securitatea a mii de oameni simultan. Da, odata ca avalansa de firme de paza, acest lucru nu mai este o problema neaparat. Se pare ca oamenii au inteles ca daca vor ca bunurile lor sa fie in deplina siguranta, la ei acasa, trebuie sa incheie un contract cu o firma de interventie rapida. Contracost, acestea garanteaza o interventie de mai putin de 3 minute, pentru orice locatie.

Instalarea butonului de panica s-a dovedit a fi o inventie geniala care acum poate fi actionat chiar de la dumneavoastra de acasa. Avand in vedere ca si celelalte echipamente ale serviciilor de interventie rapida, sunt mult mai performante decat ale politiei locale, este evident de ce, treptat serviciile private de paza au ajuns sa fie mult mai eficiente decat serviciul public de paza.

Nu pot spune cu fermitate daca si, mai ales, cat va mai functiona acest sistem in aceasta forma,  insa, daca firmele de paza continua sa se dezvolte, este foarte probabil sa avem pe speed – dial un astfel de serviciu, decat numarul de la cea mai apropiata circa de politie.

Poate un alt motiv pentru care serviciile de interventie au ajuns atat de eficiente si de cautate este si faptul ca nu accepta decat personal bine instruit, bine pregatit si mai ales mai dedicat meseriei lor. In tot acest timp criteriile de eligibilitate ale politiei locale au devenit tot mai permisive, lasand loc pentru persoanele slab pregatita sau intr-o forma fizica nepotrivita pentru o astfel de meserie.

Daca ai vrea sa iti protejezi bunurile, ai alege serviciile de interventie rapida sau politia locala?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s